Thaise kippenvleugeltjes

Geplaatst op donderdag 06 juni 2013 @ 20:21 , 441 keer bekeken

Recept.jpg

Ingredienten:
1 limoen
25 g gember, geschild en fijngehakt
1 stengel citroengras, in plakjes
1 teen knoflook, gehakt
1 el vissaus
1 rode chilipeper, gesneden
2 gedroogde kaffirlimoenblaadjes
2 el korianderblaadjes, gehakt
400 ml kokosmelk uit blik
10 kippenvleugeltjes
zoete chilisaus, voor erbij

Bereidingswijze:
Stamp limoen, gember, citroengras, knoflook, vissaus, chilipeper en kaffirlimoenblaadjes in een vijzel tot een pasta. Meng die in een grote kom met de koriander en kokosmelk. Voeg de kippenvleugeltjes toe en bedek ze goed met de marinade worden bedekt. Dek af en bewaar een nacht in de koelkast. Verwarm de oven voor op 200 º C. Rooster de kippenvleugeltjes 15–20 minuten, tot ze goed gaar zijn. Serveer ze heet en geef er zoete chilisaus bij.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: